0

Het is herfst en dat betekent voor alle modemerken en kledingwinkels dat de najaarscollectie op de planken verschijnt. Voor H&M betekent dat ook dit jaar weer een nieuwe collectie van 'Modern Essentials selected by David Beckham'. Zoals altijd wordt dat enorm smullen.

Dit jaar wordt dat ook nog eens extra smullen, want David zet zijn grappigste beentje voor. Speciaal voor de lancering heeft David de hulp van acteur en comedian Kevin Hart gevraagd. Hij mag de draak steken met de wereld van Beckham zelf. "Kevin Hart is één van de grappigste en slimste mensen die ik ken. Ik vind het leuk om met mijn H&M-campagne verrassend uit de hoek te komen en ik denk niet dat iemand had verwacht dat ik comedy zou doen. Ik hoop dat iedereen de campagne net zo leuk vindt om te bekijken als ik het vond om te maken", aldus David.

"Het is de droom van iedere comedian om de spot te mogen drijven met een wereldwijd icoon als David Beckham. Ik hou net zo veel van mode als van sport, dus ik was erg enthousiast om mee te werken aan David's nieuwe H&M-campagne", aldus Kevin.

De campagne is vanaf 28 september te zien.

Bekijk hieronder de trailer van de campagne.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties