0

CAMPAIGN Courtney Love Marilyn Manson voor Saint LaurentToen ontwerper Hedi Slimane het roer overnam bij Yves Saint Laurent, stak hij niet onder stoelen of banken dat hij wat veranderingen wou doorvoeren. De naam werd binnen luttele tijd omgetoverd naar Saint Laurent en voor de eerste collectie ging hij terug naar de roots van het modehuis.

Dat laatste heeft hij compleet overboord gegooid met zijn Saint Laurent grunge collectie voor komend najaar, waar Courtney Love (de ex van Kurt Cobain) zijn denkbeeldige muse voor is. Niet iedereen is over de ontwerpen te spreken; het zou absoluut geen Saint Laurent uitademen. Maar de rock en grungewereld omarmde de items meteen. Courtney Love zei zelfs dat het Hedi Slimane gelukt was een échte grunge collectie te ontwerpen. Iets wat Marc Jacobs volgens haar enkel geprobeerd had zonder succes.

Nu schittert Courtney plots, naast rocker Marilyn Manson, in de campagnes voor het modehuis. Was dit een voorop gezet plan? Of hebben Hedi en Courtney de koppen pas bij elkaar gestoken nadat het bleek dat ze elkaar helemaal geweldig vonden?

Bekijk de campagnebeelden met Courtney Love en Marilyn Manson hieronder.

saint laurent courtney love

saint laurent courtney love

saint laurent courtney love

saint laurent courtney love

www.ysl.eu

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties