0

conchita wurst jean paul gaultier ellen von unwerth life ball 2015 150Op 16 mei is het zover: dan vindt het Life Ball plaats in het Oostenrijkse Wenen om geld in te samen wat ingezet gaat worden bij de bestrijding van HIV/Aids. Net zoals vorig jaar wordt een speciale campagne geschoten voor het evenement.

Vorig jaar maakte David La Chapelle een bijzonder kijkje van een naakt model en het origineel daarvan ging tijdens het Life Ball van de hand voor meer dan 175.000 euro. Dit keer schiet de bekende fotografe Ellen von Unwerth de campagnefoto en daarin speelt niemand minder dan Conchita de hoofdrol.

De zangeres met de baard poseert voor een gouden achtergrond in een rijk gedetailleerde jurk van Jean Paul Gaultier: de compositie is geïnspireerd op het portret van Adele Bloch-Bauer van Gustav Klimt. Het kostte meer dan 1000 uur om de jurk te maken en deze is versierd met 12.000 Swarovski kristallen, een halve kilo parels en werd beschilderd met 2,5 kilo goud. Jean Paul Gaultier verzorgt overigens ook een modeshow tijdens het Life Ball.

Bekijk de bijzondere foto van Ellen von Unwerth van Conchita hieronder!

  • conchita wurst jean paul gaultier ellen von unwerth life ball 2015 500

(Beeld: www.lifeball.org)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties