0

Chiara Ferragni, die dankzij haar blog The Blonde Salad, inmiddels tot de top van de modewereld behoort, is dol op haute couture en high end merken. Wat haar blog zo succesvol maakt is dat ze chique kleding perfect weet te combineren met stoer en bohemian. Ook met haar nieuwste samenwerking weet ze de spijker op zijn kop te slaan: ze is de nieuwe ambassadrice van de Levi's® Lot700.

De samenwerking werd groots gelanceerd met een exclusief event tijdens Milan Fashion Week gehost door Levi's en Glamour. "If I have to think about my first time wearing jeans.. There is no doubt: I have the same feeling of that time; with a Levi's® like the 721 High Rise Skinny that I am wearing today and a basic tee with a Seventies graphic.. basically my everyday outfit in Los Angeles."

De Levi's® Lot700 collectie bestaat uit zes verschillende fits; de 710 Super Skinny, de 711 Skinny, de 712 Slim, de 714 Straight, de 715 Bootcut en de 721 High Rise Skinny, verkrijgbaar in verschillende wassingen. De collecties zijn verkrijgbaar in de Levi's® stores en bij geselecteerde retailers.

Chiara Ferragni Levi's

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties