0

cher marc jacobs fall 2015 campagne 640Een doorsnee model als gezicht van je nieuwe kledinglijn is zó 2013. Tegenwoordig kiezen modehuizen en designers liever voor een celebrity als boegbeeld van hun merk, denk bijvoorbeeld aan Kimye voor Givenchy en Ciara voor Roberto Cavalli.

Het allerbeste is natuurlijk als je een icoon met een pensioenwaardige leeftijd hebt weten te strikken voor jouw nieuwste campagne zoals Joan Didion voor Céline en Joni Mitchell voor Saint Laurent. Dat is precies wat Marc Jacobs gedaan heeft. Niemand minder dan zangeres/actrice Cher (69) is het gezicht van de najaarscollectie van de designer.

Helemaal als een verrassing komt het niet aangezien Cher aan de arm van Jacobs op de rode loper van het MET Gala verscheen gehuld in een ontwerp van de designer én Marc zijn bewondering voor Cher nooit onder stoelen of banken heeft gestoken. De campagnefoto, waarop Cher gehuld is in een zwarte lange jurk en voor een rode achtergrond poseert, is geschoten door David Sims.

Of alleen Cher het nieuwe boegbeeld van Marc Jacobs‘ najaarscollectie is óf dat er nog meer (beroemde) modellen volgen, is nog niet duidelijk. We wachten het af!

Bekijk de foto met Cher voor Marc Jacobs hieronder.

  • cher marc jacobs fall 2015 campagne 640

(Beeld: www.marcjacobs.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties