0

Actrice Charlize Theron verschijnt keer op keer als een Golden Girl in de memorabele J’Adore reclame campagnes van Dior. Nu is er weer een nieuwe campagne verschenen genaamd The Future is Golden. Als je dacht dat het niet gekker en groter kon: dit keer heeft heeft Dior zich echt overtroffen.

Voor de commercial werd er een prachtigegouden jurk volledig met de hand gemaakt. Couturiers hebben uiteindelijk 250 uur aan dit project gewerkt. Charlize werd er zelf helemaal stil van toen ze de jurk zag. Volgens haar is er sprake van echte vakmanschap!

“The dress this time — you can see that it’s part of the same family as the dresses we wore in the other campaigns for the last 10 years,” aldus Charlize. “There was something about this dress that wasn’t structured to the body and yet had beautiful lines. There was something dancer-esque about it.”

Naast dat er een jurk ontworpen werd, hebben ze bij Dior ook nog een 20 meter lange sluier gemaakt van chiffon en silk. Dit geeft een flowy effect aan de jurk waardoor het een extra dimensie krijgt als het beweegt. Vervolgens hebben echte craftsmen 750 uur gewerkt om prachtige kralen aan de jurk vast te naaien. Het moge duidelijk zijn: Dior en Charlize Theron zijn de perfecte combinatie.

Benieuwd naar de jurk en de commercial? Bekijk de foto’s en het filmpje hieronder.

  • Cherlize Theron

www.dior.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties