0

Chanel_campaignCP036Cara en Pharrell zijn een gouden Chanel-duo, zoveel was duidelijk na het artistieke filmpje dat werd geschoten en het duet dat zij zongen, allemaal voor de Chanel Paris-Salzburg campagne. Nu zijn er eindelijk de campagnebeelden uitgebracht die bij deze speciale collectie horen.

Cara gaf ons al een teaser van haar nieuwste Chanel campagne met een achter de schermen foto bij de Chanel show. Deze week was voor het eerst de advertentie in zijn geheel te zien, maar nu blijkt dat Cara de Chanel spotlight moet delen met Karl’s andere lievelingetje: Pharrell. De twee schitteren namelijk sámen in de foto’s voor de Paris-Salzburg collectie.

Volledig gekleed in de Victoriaans aandoende kledij zitten Cara en Pharrell op de bank terwijl er ook een jongetje op de foto staat: dit is de peetzoon van Karl Lagerfeld, Hudson Kroenig. Alle items die het stel draagt heeft Karl Lagerfeld weer fantastisch op de foto gekregen, maar de geweldige laarzen stelen toch wel de spotlight. Cara én Pharrell hebben hoge boots aan met felle kleuren en rijgveters: reken maar dat je daar een statement mee maakt!

Bekijk alle campagnebeelden hieronder.

  • Chanel_campaignCP036
  • Chanel_campaignCP039
  • Chanel_campaignCP038
  • Chanel_campaignCP035
  • Chanel_campaignCP037

(Beeld: www.chanel.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties