0

CAMPAIGN Beyonce is echt het nieuwe gezicht van HMBegin dit jaar deden er al geruchten de rondte. Eén van de danseressen van Beyoncé zou een tweet geplaatst hebben waaruit bleek dat de zangeres op de Bahamas zijn voor een shoot voor modeketen H&M. Maar tot nu, waren dat enkel verhalen.

H&M heeft net officieel bekend gemaakt dat Beyoncé het gezicht is voor hun zomercampagne. Hierdoor treedt ze in de voetstappen van onder andere Lana Del Rey en Vanessa Paris. De shoot op de Bahamas werd gedaan door het Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. Naast een printcampagne, zal er ook een video komen met Beyoncé in de hoofdrol met als soundtrack één van Beyoncé’s nieuwe nummers genaamd Standing In The Sun.

“H&Mʼs focus op leuke en betaalbare fashion heeft me altijd aangesproken. Ik vond het concept van onze samenwerking te gek waarin we de verschillende emoties van vrouwen vertegenwoordigen door de vier elementen – vuur, water, aarde en wind. Het was een prachtige shoot op een tropisch eiland. Het voelde meer als het maken van een video dan een commercial”, zegt Beyoncé. De zangeres heeft zelf een steentje bijgedragen aan de collectie door zich te bemoeien met de ontwerpen. De items zullen in mei in de winkel verschijnen.

Om hun woorden meteen even kracht bij te zetten, heeft H&M één van de campagnebeelden getwitterd. Bekijk het hieronder!

beyonce gezicht hm

Het eerste campagnebeeld

www.hm.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties