0

Gigi en Bella voor BAlmainGisteren werden wij helemaal blij van de foto’s van Joan en zusje Erika Smalls en van de Jenner meisjes voor Balmains A/W15 campagne. Wat bleek? Olivier Rousteing ‘doet een Marc Jacobs’ en had nóg meer voor ons in petto: een heel leuk derde en vierde koppeltje dat schittert in de campagne.

Wie anders dan de mega hotte gezusters Hadid, Gigi en Bella, had Balmain beter kunnen gebruiken om deze campagne aan te vullen? In een soortgelijk pose als Kendall en Kylie staan ze op de foto in roodkleurige jurken. Bella geeft de lippenstift van Gigi onder tussen een kleine touch-up. 

Het vierde, en naar verluidt laatste koppel dat voorkomt in de campagne van het modehuis, zijn broers en modellen Armando en Fernando Cabral. Beide zijn echte veteranen in het vak en mega populair voor op zowel de catwalk als in shoots. De heren dragen statige pakken, die door de baroktijd geïnspireerd lijken. Fluweel, gouden versiersels en grote knopen: het pak heeft het allemaal!

Olivier kan ons precies uitleggen waarom hij voor deze bijzondere koppeltjes heeft gekozen: “While I watched Mario capture a kiss [die van Kim en Kanye] last fall, I was struck by the love and emotion that I was witnessing in front of me. Starting with a determination to once again focus on the beauty of an intimate connection, my team and I quickly concluded that a celebration of the unique unconditional love of sibling is a natural progression from the spirit of last season.

Bekijk hieronder snel de nieuwste Balmain campagne foto’s!

 • Gigi Bella Hadid Balmain
  Gigi en Balla Hadid
 • Fernand Armando Cabral Balmain
  Fernando en Armando Cabral
 • Kendall Kylie Jenner Balmain
  Kendall en Kylie Jenner
 • Joen en Erika Smalls Balmain
  Joan en Erika Smalls

(Beeld: www.balmain.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties