0

11023007_607895099340901_1838236232_nAmerican Apparel kennen we allemaal van hun provocatieve campagnes, de weggephotoshopte tepels, de aparte designer van het merk die in opspraak kwam door seksuele intimidatie en, natuurlijk, kennen we ook de eighties gymtastic kleding die het merk verkoopt.

Máár met een nieuw managementteam probeert het merk weer een nieuwe weg in te slaan. Op een campagnebeeld dat exclusief in het blad Vice verschijnt, zien we dan ook vier foto’s met volledig aangeklede vrouwen. Geen korte rokjes, geen blote borsten en geen twijfelachtige poses. Maar vrouwen die aan het werk zijn achter hun bureau of in de fabriek.

De fotocollage verscheen afgelopen maart al op het Instagram van het merk met daarbij de tekst: “Hello ladies. In recognition of International Women’s Day we’d like to highlight the women that make up 55% of the American Apparel global workforce, and an even higher percentage of our leadership and executive roles. The ladies that make it happen everyday. #AmericanApparel #MakeItHappen

  • MTI5MzgzMzY5MTgzMTI5NTcw

(Beeld: www.americanapparel.net)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties