0

CAMPAGNE banana republicTerwijl het homohuwelijk in Amerika steeds meer en meer geaccepteerd wordt, zien we in reclames toch nog heel vaak het traditionele beeld van een gezinnetje voorbij komen. De modeketen Banana Republic maakt daar nu een einde aan.

Om de nieuwste collectie te promoten, gebruikt Banana Republic in hun nieuwe campagnes ‘echte mensen’ en daarvoor hebben ze het gay couple Nate Berkus en Jermiah Brent weten te strikken. Als trouwe Oprah kijkers kennen we Nate als vaste interior designer van de show en Jeremiah werkte voor Rachel Zoe. Een écht power koppel dus.

Nu laat het stel hun echte liefde zien in een serie foto’s voor de Amerikaanse keten. Trey Laird, het brein achter de ‘The True Outfitters’ campagne, vertelt wat de reden is achter het idee om een homo paar te gebruiken: “In reclames zien we vaak werelden die niet reëel zijn, niet oprecht, ze voelen fake en bedacht. We hechten waarde aan diversiteit, willen echte liefde laten zien en als er iets is dat dit stel uitstraalt is het wel true love”.

Goed bezig Banana Republic!

banana-republic-campagne-printemps-ete-2014-gay_4781335

nate-berkus-jeremiah-brent-banana-republic-w724

www.bananarepublic.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties