0

Thanksgiving Day game.Mode moet je niet altijd zo serieus nemen, dat doen de celebs namelijk ook niet. Vaak genoeg zien we ze een modeblunder begaan. Zo zou het niet de eerste keer zijn dat we de, door alle vrouwen gevreesde, camel toe spotten. Hier zie je dit oops momentje van een celeb en vergeet niet, bekijk deze rubriek met een knipoog.

Dacht je dat alleen Miley Cyrus probeerde om haar brave imago van zich af schudden met sexy pakjes? Think again, want het lijkt er bijna op dat de zangeres serieuze concurrentie krijgt van een ex Disney collega. We spotten Selena Gomez tijdens haar optreden voor Thanksgiving namelijk ook in een aardig gewaagd outfitje.

Dit rode leren pakje is niet alleen heel kort maar zit ook vrij strak en ja, dan ligt een camel toe natuurlijk al snel op de loer. Helaas voor Selena was het dan ook niet meer te verbergen en had ook zij last van dit vrouwelijke modeblundertje. Denk er nog even een tong bij en wat twerk moves en ze zou zo het zusje van Miley kunnen zijn toch?

Bekijk de camel toe van Selena Gomez hieronder.

Thanksgiving Day game. Thanksgiving Day game. Thanksgiving Day game. Thanksgiving Day game.

Thanksgiving Day game. Thanksgiving Day game.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties