0

Rihanna performs on stage during her 'Last Girl On Earth' tourMode moet je niet altijd zo serieus nemen, dat doen de celebs namelijk ook niet. Vaak genoeg zien we ze een modeblunder begaan. Zo zou het niet de eerste keer zijn dat we de, door alle vrouwen gevreesde, camel toe spotten. Hier zie je dit oops momentje van een celeb en vergeet niet, bekijk deze rubriek met een knipoog.

We zagen het al een paar keer eerder en ook nu weer blijkt dat met een kort strak pakje een camel toe al snel op de loer ligt. Miley Cyrus is natuurlijk het levende bewijs, maar ook andere celebs kunnen er wat van. Beging eerst Selena Gomez nog deze modeblunder, dit keer is het de beurt aan Rihanna.

Ja, ook de Bad Gal bewijst maar weer eens dat er aan zo’n sexy kostuum zeker nadelen kleven. Helemaal als je vol in de spotlights op het podium staat. Auch! Bekijk de camel toe van RiRi hieronder.

Rihanna performs on stage during her 'Last Girl On Earth' tour Rihanna performs on stage during her 'Last Girl On Earth' tour Rihanna performs on stage during her 'Last Girl On Earth' tour

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties