0

CAMEL TOE OF THE WEEK Miley CyrusMode moet je niet altijd zo serieus nemen, dat doen de celebs namelijk ook niet. Vaak genoeg zien we ze een modeblunder begaan. Zo zou het niet de eerste keer zijn dat we de, door alle vrouwen gevreesde, camel toe spotten. Hier zie je dit oops momentje van een celeb en vergeet niet, bekijk deze rubriek met een knipoog.

Iedereen die de MTV EMA’s heeft gekeken, kan het zich nog goed herinneren. Miley Cyrus haalde, na het in ontvangst nemen van een award, een joint uit haar Chanel tas die ze aanstak. Iedereen viel over deze actie, maar aangezien iedere celeb die in Nederland komt zo ongeveer dit doet hadden wij meer oog voor iets anders; de camel toe van Miley!

De zangeres is immer gehuld in badpakken waarbij de zijkant nogal hoog opgesneden is. Logisch dus dat een camel toe een keer de revue moest passeren. Het is trouwens niet de eerste keer dat we Miley betrappen op deze wardrobe malfunction; vorige keer had ze ook een wit pikant lookje aan maar, pfew, geen badpak.

Bekijk de foto’s van Miley’s camel toe bij de EMA’s hieronder!

Miley Cyrus MTV EMA 2013 camel toe 1 Miley Cyrus MTV EMA 2013 camel toe 2 Miley Cyrus MTV EMA 2013 camel toe 4 Miley Cyrus MTV EMA 2013 camel toe 3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties