0

The X Factor (UK series 10) - Live show 3 Results.Mode moet je niet altijd zo serieus nemen, dat doen de celebs namelijk ook niet. Vaak genoeg zien we ze een modeblunder begaan. Zo zou het niet de eerste keer zijn dat we de, door alle vrouwen gevreesde, camel toe spotten. Hier zie je dit oops momentje van een celeb en vergeet niet, bekijk deze rubriek met een knipoog.

Het is niet de eerste keer dat Lady Gaga een uitdagend outfitje aan heeft, maar we zien nu toch iets meer van de zangeres dan we zouden willen. Voor haar optreden in de Engelse X Factor heeft Gaga een pakje aangetrokken dat verdacht veel lijkt op de look van een twerkende Miley tijdens de VMA’s; namelijk huidkleurig ondergoed en niks meer dan dat.

En ja, dan zit een ongelukje natuurlijk in een klein hoekje. Bij het kruis van Lady Gaga gaat het dan ook een beetje mis als de onderbroek iets te strak komt te zitten. Het resultaat? Een camel toe on stage. Wij zouden niet graag in de aparte schoenen van deze excentrieke dame willen staan.

Bekijk de foto’s hieronder!

The X Factor (UK series 10) - Live show 3 Results. The X Factor (UK series 10) - Live show 3 Results. Schermafbeelding 2013-11-13 om 15.03.33

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties