0

Iggy Azalea Campus BashMode moet je niet altijd zo serieus nemen, dat doen de celebsnamelijk ook niet. Vaak genoeg zien we ze een modeblunder begaan. Zo zou het niet de eerste keer zijn dat we de, door alle vrouwen gevreesde, camel toe spotten. Hier zie je dit oops momentje van een celeb en vergeet niet, bekijk deze rubriek met een knipoog.

Het lijkt erop dat Iggy Azalea niet wil leren van haar camel toe blunders. Tijdens verschillende optredens wordt ze keer op keer gespot met hetzelfde zwarte broekje aan, wat op zich flatteus bij de zangeres staat. Ze legt hiermee natuurlijk de nadruk op haar mooie zandloperfiguur, maar tussen haar benen gaat het een beetje mis. Het broekje begint daar namelijk strak te trekken door haar dansbewegingen op het podium.

Wij denken dat er voor de zangeres wel veel meer in zit als we kijken naar haar show outfitjes, maar dan zal Iggy toch echt wel een hartig woordje moeten praten met haar styliste. We zijn nu toch écht wel benieuwd om iets anders te zien bij de zangeres.

Bekijk het outfitje hieronder.

  • Iggy Azalea Campus Bash
  • Iggy Azalea Campus Bash

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties