0

rodney ubbergen kim feenstraModel Kim Feenstra was een paar jaar getrouwd met DJ Michael Mendoza, maar dat huwelijk liep vorig jaar op de klippen. Afgelopen zomer bleek de winnares van Hollands Next Top Model opnieuw helemaal in love te zijn: dit keer met keeper Rodney Ubberbergen.

Helaas is de relatie tussen de twee alweer voorbij ondanks dat ze erg dol op elkaar bleken te zijn. “We wonen nog niet samen, maar Rodney is de ware voor mij. We proberen zo vaak mogelijk bij elkaar te zijn”, aldus Kim Feenstra vorig jaar.

Opvallend is dat zowel Kim als Rodney alle foto’s nu van elkaar op Instagram hebben verwijderd én Rodney een kiekje van zichzelf met zijn baby mama online plaatste met daarbij de tekst: “#TBT #myfav They say true love never ends.. We’ll … I guess they’re right #CookieIsBack #Babymomma #empire“. Rodney is duidelijk weer terug bij zijn ex.

Kims management liet gisteren aan RTL weten dat de relatie tussen het model en de voetballer voorbij is. De reden daarvan, willen ze niet onthullen.

  • rodney ubbergen kim feenstra

(Beeld: www.instagram.com/darealrrrodje)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties