0

JlawOndanks dat Jennifer Lawrence en Chris Martin nauwelijks samen gespot werden, was het overduidelijk dat de twee een relatie met elkaar hadden. Dit begon pas vier maanden geleden, maar het lijkt nu alweer over te zijn tussen de twee.

Nadat Chris een etentje zou hebben gehad met zijn ex Gwyneth Paltrow en zijn twee kinderen die hij samen met haar heeft, maakte Jennifer het een paar dagen later uit. De paparazzi spotte de Coldplay zanger terwijl zijn ex-vrouw zijn gezicht teder aaide, dit zal voor de Hunger Games actrice de reden zijn geweest om te stoppen met de relatie zeggen bronnen die dicht bij haar staan.

Andere bronnen beweren dat het simpelweg ligt aan hun beide drukke agenda’s, waardoor het lastig is samen tijd door te brengen. Toch deed Jennifer haar uiterste best om haar lover te supporten zover ze kon en was meerdere keren aanwezig wanneer Chris moest optreden. Of de hectische carrières dus echt de reden zullen zijn is nog maar de vraag. Wij vinden het in ieder geval jammer voor het gezicht van Dior.

  • jennifer lawrance
  • BP_23549020

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties