0

Talkies Terras Award 2013Er gingen al een tijdje geruchten, maar nu is het hoge woord er eindelijk uit. Estelle Cruijff en Badr Hari zijn niet langer een setje.

De glamourpoes verscheen afgelopen maandagavond op de Beau Monde awards terwijl ze nog, naar schijnt, amper 50 kilo weegt. Die ochtend hadden Estelle en Badr er een punt achter gezet. Het leek allemaal koek en ei tussen de twee, maar het is Estelle nu toch allemaal teveel te worden.

Hoewel ze eerst nog volledig achter de kickbokser stond, die vaak in het nieuws kwam door zijn iets te losse handjes, moet ze nu naar eigen zeggen voor zichzelf en haar twee kinderen kiezen. Het is dan ook vooral de stress die een breuk heeft veroorzaakt tussen de tortelduifjes en hun veelbesproken relatie.

En dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat Estelle niet alleen de scheiding met Ruud Gullit voor haar kiezen kreeg, maar ook nog eens de problemen, gevangenisstraf en rechtzaken van vriendje Badr. Om nog maar te zwijgen over alle slechte publiciteit…

Wij krijgen toch een beetje een déjà vu. Net als met ex-man Ruud leek glamourpoes Estelle ook nu weer alles prima voor elkaar te hebben, maar spat het sprookje toch plotseling uit elkaar. Geen huisje, boompje, beestje dus meer en daarover gesproken, wat zal er gebeuren met het prachtige huis van Estelle waarin de twee woonden? Zou in de voortuin van het stulpje binnenkort een ‘te koop’ bord staan?

Het is over en uit tussen Estelle en Badr.

Het is over en uit tussen Estelle en Badr.

De villa van Estelle en Badr.

Het huis van Estelle waar ze samen met Badr woonde.

De villa van Estelle en Badr.

Het huis van Estelle waar ze samen met Badr woonde.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties