0

vogue 150De meeste vrouwen zwijmelen weg bij voetballers als Cristiano Ronaldo en kijken alleen daarom naar het voetbalspelletje op de televisie. Cristiano is helaas al sinds 2010 voorzien van een vrouw in zijn leven en stapte stiekem met haar in het huwelijksbootje in 2014.

Nu gaan er geruchten dat Cristiano Ronaldo een einde aan zijn relatie met model Irina Shayk heeft gemaakt. Het zou niet meer zo lekker gaan tussen het stel en dat werd ook nog eens bevestigd toen Irina de voetballer op Twitter ontvolgde. Het schijnt dat een andere vrouw in het leven van Cristiano ervoor heeft gezorgd dat de twee er een einde aan hebben gemaakt.

Irina Shayk skipte namelijk onaangekondigd het verrassingsfeestje van haar 60-jarige schoonmoeder in Dubai en dit was voor de voetballer de laatste druppel die de emmer deed overlopen. De twee hebben allebei een strak en druk schema, maar wisten het dan toch 5 jaar met elkaar uit te houden. Gelukkig hebben we de Spaanse Vogue cover nog, waar Cristiano naakt poseert achter zijn ex-wifey.

Bekijk de cover hieronder.

  • vogue cristiano ronaldo irina shayk

(Beeld: www.vogue.es)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties