0

Hij: “Ik wil een heel grote bruiloft met een nog groter feest en een jägermeister-bar. Zij: “Ik wil een heel klein intieme bruiloft met een Bertolli-achtig diner midden in de wijngaarden.”

Allebei hebben jullie een beeld van hoe de perfecte dag eruit moet zien. Soms komen deze ideeën overeen, maar nog veel vaker niet. Hoe kun je er dan toch voor zorgen een wedding te ontwerpen waar jullie allebei helemaal happy van worden? Een brainstorm. Want, ‘a brainstorm one day, keeps the wedding stress away.’

"Roep voor deze ene keer alles wat in jullie op komt aan ideeën, wensen, dromen, wants & needs zonder erbij na te denken!"

Dus, plan een lange avond vrij, zorg voor veel lekkers, pak een fijne pen en goed veel papier én roep voor deze ene keer alles wat in jullie op komt aan ideeën, wensen, dromen, wants & needs zonder erbij na te denken!

"Laat jezelf en elkaar verbazen en verwonderen."

Tijdens een brainstorm sessie is alles wat je roept goed en niets is onmogelijk. Laat je nieuwe ideeën en emotie toe. Je mag zeggen wat je denkt en wil zonder erbij na te denken. Je oordeelt niet en bovenal mag je jezelf en elkaar vooral laten verbazen en verwonderen met alles wat er geroepen wordt. En wie weet, komen jullie ook nog wel meer van elkaar te weten...

"Geniet geniet geniet, van de voorpret, deze avond en elkaar."

Als jullie niets meer kunnen bedenken is het tijd om te evalueren en analyseren. Geef allebei één ding aan wat een absolute must is en vraag vervolgens bij alles af, ‘waarom dit wel en dit niet?’ ‘Wat als?’ ‘Is het haalbaar en hoe?’ Let maar op, uiteindelijk wordt het plaatje duidelijker en krijgen jullie allebei wat je wilt; de droom bruiloft en de liefde van je leven.

Laatste tip: Geniet, geniet, geniet van de voorpret, deze avond en elkaar.

From Amsterdam with LOTTE

Tekst: Lotte van den Hout

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties