0

150Alles wat Karl Lagerfeld met zijn vingers aanraakt, wordt gegarandeerd een groot succes. De 81-jarige Karl is één van de meest invloedrijke ontwerpers van deze tijd en weet elke keer weer te verbazen. De herfst/winter 14/15 show was een super groot succes en de ontwerper wist zichzelf echt te overtreffen.

De couturier toverde de Grand Palais in de Franse modestad om tot een gigantisch Chanel Shopping center tijdens Paris Fashion Week. Van Chanel boodschappenmandjes, trollies, water, energie drankjes tot ketchup en cornflakes” je kon het nog zo gek niet bedenken of het bestond. Karl Lagerfeld was uiteraard de genie achter de spectaculaire Chanel show en van het spektakel werden de nodige foto’s gemaakt.

Deze speelse beelden heeft Karl in een boek samengesteld voor alle Chanel fans en zal vanaf 30 april 2015 op Bol.com verkrijgbaar zijn. Als je op dit moment een warm gevoel van binnen krijgt en het boek eigenlijk gelijk al in huis wilt halen, dan kun je ‘m alvast nu reserveren. Jij bent dan de eerste die dit boek van Chanel thuis krijgt opgestuurd.

Bekijk het boek hieronder. Klik erop om te reserveren.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties