0

150Onze boekenkasten puilen inmiddels uit met de modeboeken en fotografieboeken de we in huis hebben. Fashionista’s kunnen nog lang niet stoppen met het verzamelen en willen op de hoogte zijn van alle nieuwe releases en prachtexemplaren.

Zo’n prachtexemplaar hebben we voor je in petto, want fotograaf Mario Testino heeft namelijk weer een prachtig boek uitgebracht dat pas op de Nederlandse markt verkrijgbaar zal zijn in april 2015. Mario is zeker geen onbekende in zijn vakgebied, want iedereen kent wel zijn beroemde Towel series met grote namen zoals Naomi Campbell, Kate Moss, Gisele Bündchen en nog talloze andere topmodellen.

In dit boek staan foto’s van de afgelopen dertig jaar dat Mario Testino schoot voor zijn werk als modefotograaf. Het levenswerk van deze iconische fotograaf is erg divers, want hij schiet namelijk naast fashion en campagne foto’s ook portretten en seksueel getinte foto’s. Dit boek zou je kunnen zien als een prachtig nalatenschap dat hij voor ons heeft gebundeld in een mooi fotografieboek. Heerlijk om op een luierdagje in te bladeren, inspiratie op te doen of om erbij weg te dromen voor het slapen gaan.

Bekijk het boek hieronder. Het boek nu alvast reserveren? Klik dan op de foto.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties