0

150 artVind je het heerlijk om fashion illustraties te tekenen, en kun je geen genoeg krijgen van fashion boeken? Dan hebben wij een leuke tip voor je, want met de juiste DIY boeken kun je steeds beter worden. Niet alleen handig voor als je een mode opleiding volgt, maar ook leuk als je lekker je creatieve ei kwijt kan tijdens het tekenen.

In The Art of Fashion Illustration van Somer Flaherty Tejwani staan 150 mooie illustraties van de grootste illustrators op het gebied van fashion centraal. Daarnaast kom je alles te weten over de verschillende technieken, gereedschappen, silhouettes, interviews met illustrators en nog veel meer. Achterin het boek kunnen fashionista’s en ontwerpers in spé lekker aan de slag gaan. Je kunt met dit boek niet alleen enorm veel inspiratie opdoen, maar ook genieten van de mooiste illustraties. Van dit soort naslagwerken gaan onze modehartjes sneller kloppen.

Bekijk het boek cover hieronder. The Art of Fashion Illustration verschijnt volgend jaar maart, maar kun je alvast reserveren op Bol.com.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties