0

Lauren Conrad avaJe kent Lauren Conrad vast wel van de realityserie The Hills. Ze zag er daar altijd al tip top verzorgd uit en ook nu is ze nog altijd oogverblindend. Ze spettert de rode loper af, maar ook als ze met vriendinnen weg is, ziet ze er nog fabulous uit. Ondertussen is ze niet alleen meer een realityster, maar is ze ontpopt tot een modeontwerper en een waar stijlicoon.

Met de tips van Lauren kun jij net zo’n klassieke en subtiele stijl creëren als die zij heeft. In dit boek deelt ze al haar tips en trucs op het gebied van fashion. Ben je meer geïnteresseerd in beauty? Daar weet de The Beauty Department-schrijfster ook een hoop vanaf. Lees hier over LC’s beautyboek.

In het eerste deel van Style lees je in de Style Guide hoe jij jouw eigen stijl kan krijgen. Ook deelt Lauren haar favoriete inspiratiebronnen, vertelt ze wat volgens haar de absolute musthaves zijn, legt ze haar schoonheidstips en haarweetjes uit en laat ze weten hoe je volgens haar het best vintage kan shoppen. Het boek vertelt je ook hoe het stijlicoon haar modegevoel heeft ontwikkeld en hoe ze het pad van een normale tiener uit Californië tot één van de bekendste sterren ter wereld heeft bewandeld.

Wil jij er iedere dag net zo stijlvol en verzorgd uitzien als Lauren? Klik dan op de foto’s om het boek te bestellen.

Lauren Conrad StyleLauren Conrad 1Lauren Conrad

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties