0

Phan_9780804137348_jkt_r5.inddBen jij helemaal dol op alles wat te maken heeft met make-up? Dan heb je vast wel enorm veel make-up boeken in je kast liggen. Vindt je het weer eens tijd voor een nieuw boek of wil jij je vriendin in het zonnetje zetten, dan moet je even verder lezen.

Wij vonden dit prachtige boek van Michelle Phan en zij is één van de meest invloedrijke beauty bloggers van deze tijd. Michelle begon als een kunststudent en was altijd al bezig met creatieve dingen. Toen ze als jong meisje voor het eerst in aanraking kwam met make-up, was ze gelijk helemaal verliefd. In 2007 begon Michelle met YouTube filmpjes: ze had de eerste week al veertigduizend views en werd ze in één klap een YouTube-sensatie. In augustus 2013 lanceerde Michelle haar eigen make-uplijn die ontwikkeld is met hulp van haar eigen beauty community.

De beauty blogger is erg toegewijd om miljoenen mensen te inspireren door make-up te gebruiken om jezelf te transformeren voor meer zelfvertrouwen. In dit boek kun je alles lezen; van make-up tips, persoonlijke verhalen, tutorials tot het ondernemerschap. Michelle geeft je manieren om je eigen leven positief te transformeren.

Lijkt het je leuk om dit boek cadeau te geven of jezelf er een cadeau te doen? Klik dan op de foto en bekijk een make-up tutorial hieronder.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties