0

CaraCara Delevingne is één van de grootste namen van het moment: model, it-girl en actrice, het staat allemaal op haar CV. Maar ook haar oudere zus Poppy Delevingne is geen onbekende in het modellenwereldje. Hebben ze dat alleen te danken aan ontzettend goede genen en een flinke portie mazzel?

Nee hoor! De moeder van de Delevingne zussen had in de jaren ’80 namelijk al flink naam gemaakt voor zichzelf. Pandora Delevingne was ‘in haar tijd’ een bekende party girl in Londen. Pandora was de dochter van de eigenaar van een bekende uitgeverij en van de lady in waiting van Prinses Margaret, dochter van Koningin Elizabeth II. (note: Een lady in waiting is een vrouwelijke persoonlijke assistent voor vrouwen uit de koninklijke familie. Zelf moet de assistente ook afkomstig zijn uit een goede familie.)

Door haar ouders had Pandora genoeg lijntjes naar adelijke families en geld op de bank om zich in haar jonge jaren in de kijker te spelen als bekend feestbeest. Naast haar baan als personal shopper was ze dus voornamelijk op de tafels van de meest populaire clubs te vinden met een paar nóg bekendere vriendinnen. Cara en Poppy hebben hun bekendheid dus niet helemaal zelf hoeven opbouwen.

Pandora, moeder van drie dochters en iconische socialité uit de jaren ’80, zal een boek uitbrengen over haar leven. Wij verwachten dat er heel wat fabulous foto’s en sappige verhalen in zullen staan! Misschien zelfs wat dingetjes over haar dochters?

Bekijk hieronder een aantal familie foto’s van de knappe Delevingne’s.

  • Cara delevingne moeder
    Van links naar rechts en boven naar beneden: mama Pandora, Cara, Poppy, Chloe, oma en de vader van de drie zussen
  • Poppy 2
  • Poppy 1
  • Poppy 3
  • Poppy 5
  • Poppy 4

www.instagram.com/caradelevingne

(Beeld: www.instagram.com/poppydelevingne)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties