0

ParisienneVisualHet boek How to be Parisian Wherever You Are is internationaal een bestseller en wij weten wel waarom. De Françaises hebben een ongekende stijl, met altijd een effortless, maar toch chique uitstraling. Hoe ze dat voor elkaar krijgen is een raadsel en hierdoor zijn vooral de Amerikaanse modemeisjes zijn geobsedeerd door onze immer classy zuider (bijna) buren.

Dat betekent natuurlijk niet dat wij niet geïnteresseerd zijn in de grote onthulling van het geheim. de Franse Mathilde Thomas, al jaren werkzaam in de Amerikaanse beauty industrie, is de vrouw die ons het verlossende antwoord zal geven en het is eigenlijk simpeler dan je denkt. Waar Amerikaanse vrouwen denken no pain no gain, denken Franse vrouwen over schoonheid in termen van plezier. Volgens Mathilde is dat het grootste verschil tussen de twee. In plaats van pijnlijke peelings en heftige behandeling zorgen de Françaises dat zijn plezier halen uit hun beauty routine.

Het tweede verschil? Amerikanen denken in quick fixes, terwijl de Parisienne altijd later in haar achterhoofd houdt. Voor hen geen crashdiëten en tijdelijke solutions, maar alleen langetermijnoplossingen. Dit geldt ook voor lekkere dingen: genieten kan altijd, maar doe het met mate, want dan geniet je er later nog steeds van. Van keihard bunkeren krijg je later alleen maar spijt.

Benieuwd naar meer van Mathilde’s wijsheden? Houd dan de boekenwinkel in de gaten want binnenkort vind je daar namelijk Mathildes boek The French Beauty Solution. Je kan ‘m ook alvast hier reserveren.

  • The French Beauty Solution
    @mathildethomas: "They arrived!!! #TheFrenchBeautySolution #theBook . Preorder it on #Amazon"
  • Mathilde Thomas
    Mathilde Thomas, de vrouw met de wijsheid in pacht.

(Beeld: www.instagram.com/mathildethomas)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties