0

Schermafbeelding 2015-04-28 om 14.45.27Mario Testino is waarschijnlijk de meest beroemde (mode)fotograaf in de wereld. Er is, zeker sinds zijn The Towel Series, geen modemeisje dat zijn naam niet kent. Maar daarvoor was er al geen blad of label waarvoor hij niet heeft gewerkt.

Dankzij zijn iconische status zijn er al meerdere boeken gepubliceerd waarin zijn foto’s en zijn blik op zaken centraal staan. Maar de fotograaf zelf vond het tijd voor zijn visie op ‘de man’: “I decided that the time has come to put all the work that I have done for men together, and to really define what my take on men is”. In het boek komen de bekende gezichten voor van David Beckham, Brad Pitt, George Clooney, Jude Law en many more handsome men.

Het fotoboek heet Sir en wordt in een beperkte oplage (1000 stuks) uitgebracht via Taschen. Er hangt helaas ook een zeer pittig prijskaartje aan het boek, bijna €630,-. Je krijgt daarvoor wel een exclusief boek gebonden in een speciale Japanse stof en een metalen huls om het in op te bergen. Mocht de prijs boven je budget liggen, dan kan je via onderstaand filmpje een digitaal kijkje nemen in het boek en krijg je er zelfs commentaar van the man himself bij.

Toch een exemplaar thuis hebben? Bestellen doe je hier, via de Taschen website.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties