0

the KnockoffOp vakantie hebben we vaak eindelijk eens tijd voor een goed boek. In de koffer nemen we een exemplaar of drie mee, zodat we alle uurtje op het strand iets te lezen hebben. Ter afwisseling van de zware literatuur kan een iets minder serieus boek dan wel fijn zijn.

Dit jaar pak je voor een vrolijke en modebewuste noot ‘The Knockoff: A Novel’ in. Het boek gaat over de snel veranderende wereld van tijdschriften, door de opkomst van ‘online’. Het boek is dus een beetje The Devil Wears Prada-achtig, maar dan 10 jaar fast forward. The Knockoff is al bij een aantal zéér grote namen in de modewereld gespot. Eva Chen, de voormalig hoofdredactrice van Lucky, plaatste bijvoorbeeld een foto op haar Instagram van het boek. Ze postte daarbij de insinuatie dat een van de karakters op haar is gebaseerd:Dim sum and a frothy summer read: two of my favorite things ever. Apparently there’s a character semi-based on me in the book…”

Wij nemen dit boek zéker mee op vakantie. Jij ook? Je kan het boek voor €24,91 bestellen op Bol.com. Dat doe je door hier te klikken.

  • the Knockoff

(Beeld: www.instagram.com/evachen212)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties