0

betty 150Dankzij haar rol in de documentaire ‘Scatter My Ashes At Bergdorf’s’ was ze mateloos populair geworden. En wat is dan het volgende wat je op je to do lijstje hebt staan? Juist ja, een boek!

Personal shopper Betty Hallbreich onthult alles over haar persoonlijke leven en baan bij het meest prestigieuze warenhuis ter wereld in haar nieuwe boek. De meest bekende quote uit de documentaire komt van Betty, wanneer haar wordt gevraagd wat voor baan ze anders had gehad als de inmiddels 86-jarige geen personal shopper bij Bergdorf’s was geworden: ”I would be drinking”.

Betty heeft namelijk nogal een leven achter de rug. Geboren in een welgestelde familie in Chicago, trouwde ze op jonge leeftijd en begon haar New York socialite leventje. Toen het huwelijk na 20 jaar stukliep, stond Betty er opeens alleen voor.

Vlak daarna werd de goedgebekte Betty een baan aangeboden bij Bergdorf Goodman en de rest is geschiedenis. Zo’n 40 jaar later is Betty nog steeds één van de meest gevraagde personal shoppers van de crème de la crème van Manhattan.

Om al deze verhalen én de humor van Betty is dit boek een musthave in de boekenkast van elke modeliefhebber. Het boek is te bestellen bij Bol.com en kan je kopen door op de foto van het boek hieronder te klikken.

Heb je de documentaire ‘Scatter My Ashes At Bergdorf”s‘ met Betty niet gezien? Kijk dan hieronder voor een kort stukje uit de film.

www.bol.com

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties