0

Paddington Los Angeles PremiereIn celeb land zijn alle ogen 24/7 op je gericht en lopen paparazzi rennend achter je aan om een foto van je te maken. Het leven van een celebrity gaat niet altijd over rozen, vooral als ze een hele grote blunder begaan. Wij houden alle bloopers in de gaten en geven je de allergrootste of meest hilarische blunders van de week.

Nicole Kidman zat van de week gezellig op de praatstoel bij de Late Night Show dat gepresenteerd wordt door Jimmy Fallon. Bijna tien jaar geleden hadden de twee een ‘date’, dankzij een gemeenschappelijke vriend maar deze liep niet goed af. Nicole had lang na zitten denken of ze het hele verhaal wel moest vertellen op de Amerikaanse tv, omdat de situatie tijdens de date erg ongemakkelijk was dankzij Jimmy die er een potje van maakte.

Nicole had een kleine crush op Jimmy Fallon, maar hij had destijds echt géén idee waarom de actrice ineens in zijn huis was dankzij die vriend. “Um, was I trying to seduce him? I don’t know if seduction is part of my repertoire. I think I was more just kind of open to the idea, which never eventuated, so …”, aldus de actrice. Op een gegeven moment zien we Jimmy onder zijn bureau duiken, omdat hij het gesprek zo akward vindt. Zeer pijnlijk voor de tv host, maar ze kunnen er nu gelukkig wel heel hard om lachen.

Bekijk het grappige filmpje hieronder.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties