0

Y100s Jingle Ball 2014 - MiamiIn celeb land zijn alle ogen 24/7 op je gericht en lopen paparazzi rennend achter je aan om een foto van je te maken. Het leven van een celebrity gaat niet altijd over rozen, vooral als ze een hele grote blunder begaan. Wij houden alle bloopers in de gaten en presenteren je de allergrootste of de meest hilarische blunder van de week in deze rubriek.

Deze week staat rapstress Iggy Azalea in de blooper spotlights en nu komt ze niet zo gemakkelijk vanaf, want sinds ze maandelijks in de Ccamel toe rubriek verscheen wordt het er allemaal niet echt beter op. Iggy staat bekend om haar guitige outfitjes op het podium, maar tijdens het jaarlijks terugkerende Jingle Ball stond ze ineens op te treden met een broek(!) aan. We moeten toegeven dat ze hiermee wel wat pluspunten kreeg, maar helaas zat deze broek niet echt heel erg flatteus bij de vrouwelijke rapper dus eigenlijk nemen we de punten dan liever ook meteen weer terug.

We weten niet echt wat er aan de hand is met de pasvorm van de broek, maar we weten wel dat dit natuurlijk geen porem is. Iggy droeg boven de broek een bijpassende groene croptop met daarboven een varsity jacket. We hopen toch in de toekomst dat ze nog een prachtige fashion revolutie weet te ondergaan, want nu zien we niet groen van jaloezie maar van misselijkheid.

Bekijk de foto’s hieronder.

  • Y100s Jingle Ball 2014 - Miami
  • Y100s Jingle Ball 2014 - Miami
  • Y100s Jingle Ball 2014 - Miami
  • Y100s Jingle Ball 2014 - Miami
  • Y100s Jingle Ball 2014 - Miami
  • Y100s Jingle Ball 2014 - Miami

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties