0

Kaley Cuoco was getting Starbucks and walking her puppyIn celeb land zijn alle ogen 24/7 op je gericht en lopen paparazzi rennend achter je aan om een foto van je te maken. Het leven van een celebrity gaat niet altijd over rozen, vooral als ze een hele grote blunder begaan. Wij houden alle bloopers in de gaten en presenteren je de allergrootste of de meest hilarische blunder van de week in deze rubriek.

Deze week krijgt actrice Kaley Cuoco, bekend van televisie The Big Bang Theory, de prijs voor afgrijselijkste off-duty look van de week. De actrice ging even een ommetje maken om haar hondje uit te laten en onderweg haalde ze ook nog even een flinke koffie van Starbucks. De actrice was incognito en het leek erop dat ze kledingstukken uit haar man zijn garderobe had gepakt. Ze zag er niet echt uit alsof ze zin had om op de foto te gaan, maar de paparazzi hadden daar natuurlijk geen boodschap aan.

Een paar dagen voor het nieuwe jaar lag ze in het ziekenhuis voor een neusoperatie en daarom spatte de joy er niet echt af. Wel moeten we echt even wegkijken bij de foto’s, omdat ze groene UGG’s combineerde met een gigantische joggingbroek waar haar benen in verdwenen. Kop op Kaley, dit kan wel wat beter.

Bekijk de look hieronder.

  • Kaley Cuoco was getting Starbucks and walking her puppy
  • Kaley Cuoco was getting Starbucks and walking her puppy
  • Kaley Cuoco was getting Starbucks and walking her puppy

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties