0

truien blogger trend 150De hele zomer hadden we al zin om ons weer te hullen in alle heerlijke comfortabele herfstkleding. Zo sloegen we massaal sweaters en cardigans in, maar ook van de gebreide truien krijgen we maar geen genoeg dit seizoen.

Vaak zien we de bekende bloggers in prachtige outfits, maar die helaas niet altijd even geschikt zijn voor het typische Nederlandse weer. Gelukkig is er nu een trend die heel bloggerland met open armen ontvangt en dat zijn de gebreide truien. Er is haast geen één fashionista die niet gespot is in dit warme item.

Sommige konden het niet laten om toch een stukje bloot te combineren met deze trend en kozen voor een kort rokje onder de warme trui. Not Your Standard koos voor een stunning all white najaarsoutfit en Atlantic Pacific ging voor de opvallende kleur rood. Uiteraard kan jijzelf de gebreide trui op alle mogelijke manieren combineren. Als je hem casual wil dragen kies dan net als Song of Style voor een leren broek eronder en voor een meer girly look kies je voor een rokje en kniehoge laarzen als Kenzas.

Bekijk op onderstaande foto’s hoe de bloggers de gebreide trui dragen. En klik op de items om ze te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties