0

BLOGGERAfgelopen lente waren de spijkerjasjes echt onmisbaar en droegen alle fashionista’s deze fijne jasjes. Heb jij hem sinds dat de herfst begonnen is snel achter in de kast gehangen? Trek hem er dan maar weer gauw uit vandaan, want deze herfst zijn de denim jacks nog steeds draagbaar.

De bloggers worden sinds het begin van het najaar volop gespot in de spijkerjacks en dragen het allemaal op hun eigen manier. Spijkerstof is deze herfst sowieso al een grote trend, wat zich nu veel vertaald naar de denim on denim. Blogger Not Your Standard koos ervoor om haar denim jasje te combineren met een jeans, wat veel neigt naar die ene trend.

Met de wind en de regen wil je natuurlijk wel warm blijven als je naar buiten moet. Combineer daarom het spijkerjasje met een lekker warme sweater eronder, zoals The Blonde Salad. Natuurlijk volstaat een dikke sjaal ook en dat staat ook nog eens onwijs leuk, zoals de Duitse blogger Anni. Je kan met het denim jack alle kanten op en als het voorjaar volgend jaar weer van start gaat, kan je hem gelijk door blijven dragen.

Bekijk op onderstaande foto’s hoe de bloggers hun spijkerjasje dragen. Wil je bestellen? Klik dan op één van onderstaande items.

 

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties