0

bloggers felle kleuren 150In het najaar zien we veel donkere kleuren in het fashion straatbeeld voorbijkomen. Mis jij een gekleurde garderobe en ben jij wel iemand die helemaal gek is van gedurfde kleuren? Dan kun je hier natuurlijk lekker mee experimenteren. Bold colours zijn namelijk hartstikke stijlvol!

Zelfs in de winter kunnen felle kleuren heel goed voor als je een keer iets anders wilt én gooi je gegarandeerd hoge ogen. Wij hebben een paar inspiratiebeelden voor je op een rijtje gezet, waarmee je in ieder geval genoeg inspiratie kunt opdoen. Er zijn namelijk genoeg bloggers die het aandurven én ook jij kan het natuurlijk proberen. Maak jouw winteroutfit af met prachtige gekleurde jassen en je wordt meteen de vrolijkheid zelve.

Bij een opvallende jas is het belangrijk dat je de rest van je outfit in toom houdt, want je wilt er natuurlijk niet uitgaan zien als een ‘Pipo de Clown’. Houd je look lekker simpel en chic én je bent helemaal klaar om de straat als jouw catwalk te gebruiken!

Bekijk de inspiratiebeelden hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op één van de foto’s.

(Beeld: www.pinterest.com )

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties