0

lange vesten 150De minirokjes en crop tops waren voor in de zomer hartstikke leuk, maar in het najaar zijn juist de maxi items veel praktischer. Naast de maxi jurken en rokken, zijn jassen en vesten tot beneden de knieën een trend waar ook de bloggers mee weglopen.

Deze twee lange kledingstukken kom je haast bij iedere modeblogger tegen in een post en dat is niet zo gek want ze zijn een ware trend. Isabel Marant stuurde al haar modellen de runway op gehuld in de überlange jassen, maar ook goedkopere merken hebben deze trend goed opgepakt. De maxi items vallen vaak net over de knie of zelfs tot de enkels en zitten lekker wijd.

De vesten worden veelal gezien in knit of heel fijne wollen exemplaren en de jassen komen voor in haast alle mogelijke stoffen. Kiezen blogger Kenzas en Atlantic Pacific om een stukje been te tonen onder deze trend, de andere bloggers kiezen veelal voor een simpele jeans. Wil je de jas of het vest een chique twist geven combineer ze dan met een goed paar hakken. Voor een meer casual look zijn laarsjes of sneakers geschikter.

Bekijk de inspiratie beelden hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op onderstaande items.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties