0

BloggerIn het najaar worden weer massaal de laarzen uit de kast getrokken, want dat is het voordeel van het herfstachtige weer. Zagen we vorig jaar haast niemand zonder enkellaarsjes aan haar voeten, deze herfst gaan we weer voor de hogere variant.

De bloggers laten ons zien dat je deze herfst absoluut niet zonder een paar kniehoge laarzen kan. De meeste droegen deze met een hakje eronder, maar ze komen ook in een platte variant voor degene die niet op hakken kunnen lopen. Kozen de meeste bloggers als 5 Inch and Up en Atlantic Pacific voor een mooi leren exemplaar, The Blonde Salad ging terug naar de sixties door voor een zilver glitter paar te kiezen.

De kniehoge laarzen komen het mooist uit door ze te dragen onder een jurkje of een rokje met een stukje bloot been. Voor in de herfst kan dit nog prima, maar als straks de winter aanbreekt kan je natuurlijk altijd een panty aantrekken. Daarnaast kunnen de boots ook gecombineerd worden met een skinny jeans. Kies de broek in dezelfde kleur als de laars om voor één mooi geheel te zorgen. Hierdoor lijken jouw benen ook veel langer.

Bekijk hieronder hoe de bloggers hun kniehoge laarzen combineren. Wil jij ook zelf zo’n paar bezitten? Klik dan op onderstaande items om ze direct te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties