0

blogger trend gebreide jurk 150In het straatbeeld heb je vast enorm veel comfi knits voorbij zien komen. Veel bloggers zijn tijdens de koude winterdagen helemaal verliefd op deze bewerking van stof, omdat het niet alleen erg warm is maar ook één van de wintertrends van 2014/2015.

Veel fashionista’s weten wel raad met deze trend. Met een knitjurkje kun je bijvoorbeeld de perfecte najaarslook creëren, waarmee je goed voor de dag kunt komen. Combineer een paar mooie overknee boots en een lange warme coat over het jurkje heen en je look is helemaal op en top. Een gebreid jurkje is voor dit najaar essentieel voor in je garderobe en het is leuk dat je er verschillende kanten mee op kunt gaan.

Ga bijvoorbeeld ook een keer voor een stoere look met lange knit, faux-fur jas en sneakers aan je voeten. Wij hebben wat beelden voor je op een rijtje gezet, zodat je inspiratie kunt opdoen en daarnaast hebben we er uiteraard ook shop tips bijgezet zodat je jezelf even lekker kunt verwennen op een nieuw gebreid jurkje voor in je garderobe.

Bekijk de inspiratiebeelden hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op één van de shop tips.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties