0

waterfall coats 150Fashionista’s vinden het heerlijk om zich een slag in de rondte te shoppen en soms vergeten we daardoor de essentiële musthaves te kopen, die nou juist zo belangrijk zijn voor deze winter. Om de koude winterdagen te trotseren, is het toch wel heel fijn om een prachtige winterjas in je kast te hebben hangen.

Eén van de wintertrends van 2015 is oversized waterfall coats en veel fashion bloggers worden ermee gespot. Deze winterjassen zijn perfect voor als je goed voor de dag wilt komen en warm gekleed wilt zijn. Ze zijn vaak voorzien van een riempje zodat je de jas goed om kunt wikkelen, wat ook nog eens zorgt voor een leuk detail. Deze winter zijn er zijn heel veel verschillende waterfall coats verkrijgbaar; denk bijvoorbeeld aan eentje van leer met faux fur of een coat van wol.

Deze trend heeft onze modeharten gestolen en we worden er natuurlijk heel erg hebberig van. Veel bloggers weten deze jassen heel goed te combineren bij hun outfitjes en om je wat inspiratie te geven, hebben wij een paar fashionbloggers voor je op een rijtje gezet.

Bekijk de inspiratiebeelden hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op één van de shop tips.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties