0

skater skirts 150De rok is een item dat gegarandeerd vrouwelijk staat bij wie hem ook aantrekt. Dit kledingstuk komt in onwijs veel varianten zoals de pencil skirt, de mini skirt en de skater skirt waar de bloggers deze herfst een groot fan van zijn. Dit is misschien niet een item dat je graag aantrekt in het najaar, maar wie mooi wil zijn moet kou lijden.

De skater skirt is een kort rokje dat vanaf de taille meteen uitloopt en dus los om de middel en bovenbenen zit. Je kan twee kanten op met dit rokje of je maakt de look super vrouwelijk of lekker stoer. Voor de stoere look kies je dit najaar voor het te combineren met een warme compfy sweater of een knitted trui en stoere enkelboots. Je kan natuurlijk nog kiezen voor blote benen met deze trend, maar een panty of maillot zijn ook toegestaan.

Ben je toch meer van de vrouwelijke touch, kies dan in plaats van de vormloze trui voor een chique blouse die het best gecombineerd kan worden met een paar pumps. Wat voor look je ook kiest bij de skater skirt, hij mag in ieder geval niet ontbreken in jouw garderobe de aankomende maanden.

Bekijk de foto’s hieronder voor inspiratie en klik op de items om ze direct te bestellen.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties