0

all white everything 150Op dit moment is New York Fashion Week aan de gang voor de spring/summer 2015 collecties van verschillende designers. Heb jij de vorige modeweken voor fall/winter 2014 even gemist en ben je niet goed op de hoogte van de trends voor dit najaar? Geen probleem, want de bloggers weten precies wat we wel moeten dragen en absoluut niet.

Veel mensen vinden wit een typische zomerkleur en kunnen zich niet voorstellen om voor een witte outfit te kiezen tijdens de herfst. De modebloggers lopen juist weg met deze kleur en met de juiste items kan deze kleur prima tijdens het najaar. S

incerely Jules kiest voor een witte ripped tuinbroek met daaronder een witte blouse en Kenzas kiest voor een sportieve touch bij haar all white outfit en draagt witte sneakers onder haar rok en crop top. Vind je alles wit toch net een stapje te ver gaan, voeg dan een lekker opvallende kleur toe door middel van accessoires zoals fashionista Atlantic Pacific.

Wat voor items je ook kiest, zorg er in ieder geval voor dat jij deze herfst schittert in all white. Laat je inspireren door onderstaande bloggers en klik op de items om ze te bestellen.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties