0

liesbeth blogLiesbeth is dol op mooie kleren en heeft een speciale liefde voor schoenen. Kleding-met-herinneringen-addict en bovenal een schrijfgek. Ze schreef onder andere voor ELLE en verblijdt ons elke zondag met een blog!

Op moment van schrijven zit ik aan een tafel bezaaid met zakdoekjes, paracetamol, oscillococcinum-buisjes, nog meer zakdoekjes, en grote koppen thee. Ik ben doorgaans nooit ziek, maar één keer per jaar is het raak. Dan lig ik er twee dagen even helemaal af, om de volgende 363 dagen weer nergens last van te hebben. Nu is het meestal zo dat ik geen idee heb waarom die twee dagen zich opeens voordoen, dit keer is dat glashelder. Afgelopen dinsdag namelijk waren de ELLE Style Awards, en aangezien het toen zo’n 10 graden aan het vriezen was en ik een jurk mét blote benen droeg is het niet heul lastig te achterhalen waarom ik nu tot op het bot verkouden ben.

“Maar vriezen of niet, ik droeg de jurk dus gewoon met blote benen…”

De jurk is in kwestie is een purachtig limegroen exemplaar van Joseph, helemaal van zijde, flinterdun dus, maar oh zo prachtig. Het festijn vond plaats in het Muziekgebouw aan het IJ en ondanks dat ik daar 5 minuten vandaan woon ben ik met de taxi gegaan, want het kwik hing die avond comfortabel een paar graden onder nul, en zou in de nacht doorzakken tot -10. Maar vriezen of niet, ik droeg de jurk dus gewoon met blote benen, “ach het feest is toch binnen en de taxi is van deur tot deur, komt wel goed.” En dat is ook allemaal waar, totdat daar het moment was dat ik toch echt even naar buiten wilde/moest om een sigaret te roken. Jaha ik moet stoppen en dat gaat binnenkort ook gebeuren, maar nu nog even niet. Hoe dan ook, met een even snel omgeslagen vest in m’n jurkje 5 minuten buiten staan terwijl het 5 graden onder nul is – je vraagt er dan ook wel om.

“Jaha ik moet stoppen en dat gaat binnenkort ook gebeuren…”

Hoe dan ook, het kost me echt de groots mogelijke moeite om een zin zonder tikfouten te produceren, en om überhaupt een goed lopende zin uit m’n vingers te krijgen. Dus ik ga het deze week heel kort houden want er komt echt geen zinnig woord uit me. Wel wil ik jullie nog even plezier met deze twee filmpjes, want nu zo met Fashion Week achter ons is dit reuze relevant. Wellicht ken je ze al want ze zijn een nogal enorme online-hit, het is de fashion variant van Shit Girls Say. Believen you me, het is hilarisch. Enjoy!

See you next week, L.

Volg Liesbeth ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties