0

chriselleMet de enorme hoeveelheid bloggers die zich op social media bevinden, is het soms moeilijk om het kaf van het koren te scheiden. Toch zijn er bloggers die meer van zichzelf te durven laten zien dan hun outfit en op die manier boven de rest uitsteken.

Zo is Chriselle Lim. Chriselle begon haar carrière als styliste en startte in 2011 haar eigen blog: The Chriselle Factor. Naast haar blog heeft Chriselle nu ook een YouTube kanaal, waar ze door fashion tips en tricks maar ook door het delen van persoonlijke verhalen, vrouwen over de hele wereld probeert te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

En dat lukt. Dat ze niet bang is om met haar bijna 450.000 Youtube abonnees moeilijke momenten in haar leven te delen, zoals een miskraam, laat alleen al zien wat voor een powerwoman Chriselle is. Ook de gelukkige momenten van Chriselle komen aan bod, zoals haar prachtige trouwdag en de geboorte van haar dochtertje Chloe.

De Amerikaanse blogger focust zich overigens niet alleen op mode. Je zou Chriselle het best kunnen omschrijven als een soort van lifestyle goeroe. Van interieur ideeën tot tips voor het gebruiken van kokosolie: Chriselle knows it all en doet alles met heel veel smaak.

Wij kunnen in ieder geval niet genoeg krijgen van haar stijl! Ben je benieuwd? Bekijk hieronder een aantal video, klik hier om naar haar YouTube kanaal te gaan en klik hier om haar blog te bewonderen!

www.thechrisellefactor.com

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties