0

Liesbeth Rasker blogLiesbeth is dol op mooie kleren en heeft een speciale liefde voor schoenen. Kleding-met-herinneringen-addict en bovenal een schrijfgek. Ze schreef onder andere voor ELLE en verblijdt ons elke zondag met een blog!

Sinds ik op Instagram zit heb ik een nieuwe irritatie in het leven. Nee, niet de honderden foto’s van bakjes sojayoghurt met chiazaden. Ook niet de duizenden selfies mét duckface, en zelfs niet de ontelbare “from where I stand” plaatjes. Nee, het is nog veel erger. Het is namelijk de onvoorstelbare eigengeilheid van Mariano Di Vaio. Mocht je hem niet kennen, dan ben je blijkbaar niet één van de 915.131 meisjes die hem volgen, en bij elke post vooral een scala aan hartjes posten.

Maar godallemachtig deze man doet Narcissus het nakijken geven.

Mariano is Italiaans, model, en, toegegeven, bloed- en bloedmooi. Hij heeft zonder twijfel het allerbeste haar van de wereld, zijn lichaam is zoals Michelangelo het zich had voorgesteld, hij draagt louter super hippe kleding en vliegt de hele wereld over van toplocatie naar toplocatie om met zijn zongebruinde lichaam voor de camera te paraderen. Goed, dat is allemaal prima. Maar godallemachtig deze man doet Narcissus het nakijken geven. Op moment van schrijven heeft MDV – zoals hij zichzelf noemt – 2072 foto’s, en die zijn allemaal van hemzelf. ALLEMAAL. Vooral de selfie van bovenaf genomen en waarbij hij een soort eng lachje vormt, en de selfie met ontbloot bovenlijf in de spiegel van de sportschool zijn favoriet. Maar op elke foto kan hij rekenen op duizenden reacties van bakvisjes wereldwijd die van hun stoel afglibberen en de boel helemaal gek krijsen met emoticons met hartjes.

De foto’s worden steevast voorzien van een volstrekt onzinnig tekstje in de trant van “love your life”, en “love my job,” Mariano loves namelijk een heleboel. Het grappigst wordt het wanneer hij denkt lekker gek te gaan doen. Dat klinkt het “haha ohh I’m so crazy today! I’m in such a crazy mood! I’m always soooo crazy.” Onze Mariano doet in zijn lekker gek bui een perfect gemodelleerd en bedacht pruimbekje, of maakt een zeg-eens-ah-mondje, en ziet er nog steeds net zo knap en gepolijst uit zoals altijd. Zoooooooo crazy.

…voorzien van over the top kleffe teksten over hoe meeeeega in love ze altijd zijn.

Grote grap is ook dat Mariano een vriendin heeft. Deze dame heet Eleonora Brunacci, en doet het met 23.000 volgers ook best aardig. Waar Mariano alleen maar foto’s van zichzelf plaatst, plaatst Miss B –zoals zij zichzelf noemt- alleen maar foto’s van zichzelf sámen met MDV, voorzien van over the top kleffe teksten over hoe meeeeega in love ze altijd zijn. Grappig is dan wel dat MDV nooit een foto van zijn Miss B plaatst, en ook niet van hen samen (op twee keer na, twéé keer, van de ruim 2000). Afijn, wat zich verder tussen hen afspeelt is natuurlijk niet mijn zaak, maar oh oh oh wat kan ik smullen van dit soort dingen.

Nog even over MDV, echt waar doe jezelf een plezier (of juist niet) en ga hem volgen of bekijk op z’n minst even z’n pagina, hier dus. Inmiddels zijn mijn ergernissen voor deze vent zó groot dat ik niet meer kan zien dat hij eigenlijk heel knap is, maar dat is hij natuurlijk heus wel. Maar verder is het vooral heel interessant om te zien hoe het mogelijk is dat een man zóveel liefde voor zijn eigen persoon kan hebben. Antropologen zouden zich er nog over kunnen buigen. Dus, mocht je nog niets te doen hebben deze zondag, je weet wat je te doen staat.

See you next week, L.

Volg Liesbeth ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties