0

Liesbeth Rasker blogLiesbeth is dol op mooie kleren en heeft een speciale liefde voor schoenen. Kleding-met-herinneringen-addict en bovenal een schrijfgek. Ze schreef onder andere voor ELLE en verblijdt ons elke zondag met een blog!

Deze week zat Yolanthe Cabau Sneijder van Kasbergen (of zoiets) om de tafel bij Pauw en Witteman. Laat ik maar meteen beginnen dat ik, oppervlakkig als ik ben, het niet wil hebben over de inhoud van dat optreden maar louter en alleen over haar uiterlijk.  Want mensen kinderen wát is er allemaal met haar gebeurd? Neus lippen gebit jukbeenderen, er is echt niets meer over van de rondborstige wulpse Yolanthe zoals ze ooit door het GTST-decor heen huppelde. Kijk, mensen veranderen en dat is prima, maar eerlijk gezegd schrok ik er best een beetje van om te zien hoe heftig ze onder het mes is geweest.

Ook is ze natuurlijk hartstikke dun, een punt dat al veelvuldig hier op de site aan bod kwam en dat de meesten van jullie helemaal niks vinden. Vrijwel elke foto van een dunne Yolanthe die ILFN op Facebook plaatst wordt steevast voorzien van tientallen JEZUS WAT IS ZE DUN comments. Dat is ze ook wel, maar ach, ze zal zich er wel goed bij voelen. Denk ik. Hóóp ik. Haar hoofd zal ze zich vast ook goed bij voelen, maar de heftigheid daarvan vind ik dat het zo onomkeerbaar is. Kijk die kilo’s eraf kunnen er in theorie ook altijd weer aan, maar die fillers krijg je er niet meer uit en die tanden gaan ook niet vanzelf weer in het oude model.

Ik vraag me dan ook altijd af of zo’n Wesley daar dan blij mee is. Toen zij met elkaar begonnen was ze een gezellige maat 38 als niet 40 met een behoorlijke voorgevel erbij. Nu is er van die voorgevel niets meer over (of het is van plastic) en in plaats van zachte rondingen zijn het nu uitstekende heupbotjes. Niet dat het één per se mooier of beter is dan het ander, maar het is simpelweg niet hetzelfde. Als ik Wes was zou ik misschien wel zoiets hebben van “ho ho ho, dit is niet waar ik voor getekend heb.” Maar misschien is dat mijn oppervlakkige ik die weer bovendrijft en maakt het Wes niet uit hoe zijn Yo eruit ziet, als ze er maar is. Wat er van over is dan.

Zelfde gebeurde een beetje bij Raf en Syl (hoezó heb ik steeds met afkortingen over deze types eigenlijk? Vreemd.). In den beginnen was zij een wulpse TMF-babe met dito heupen en borsten maar inmiddels ligt die tijd ver achter ons. Eerlijk is eerlijk, ik vind Sylvie er echt gewéldig uitzien, veel beter dan Yolanthe, maar het feit dat Rafael nu aan de hengel is met de aanzienlijk vollere Sabia zegt misschien genoeg. Afijn ik weet even niet meer waarom ik het nou toch over Raf Syl en Sab heb dus ik laat dit onderwerp verder even liggen.

See you next week, L.

Volg Liesbeth ook op Twitter!

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties