0

Schermafbeelding 2014-12-05 om 16.33.21Maak kennis met het Nederlandse equivalent van Carrie Bradshaw: Jasmijn Engering. Ze is redacteur bij I Love Fashion News, single and ready to mingle en omdat ze in haar leven net iets teveel slechte romantische komedies en reruns van Sex And The City heeft gezien dan mentaal goed is voor een mens, verwart ze de realiteit vaak met films. Elke week houdt zij jou op de hoogte van haar leven als ab fab fashion editor en awkward dating single life

Gefeliciteerd, je bent op vakantie op een zonnige bestemming terwijl het in Nederland regent en ik net weer in een zompige sneeuwbui terecht ben gekomen. Goed gedaan, het is je gelukt, je bent een winnaar. Logisch dat je op al je social media accounts wil pronken met jaloersmakende kiekjes en het feit dat jij deze ellende bent ontvlucht. Zou ik ook doen, sterker nog, dat doe ik ook.

Ik vind het dan ook heerlijk om door de zonnige vakantiefoto’s van anderen te scrollen. Kom maar door met die zorgeloze springplaatjes op één of ander wit strand, laat maar zien die zwoele zonsondergangselfies en bedankt voor de zoveelste Thaise curry en overdadige cocktail met uitzicht op zee. Ik hou ervan.

Maar, als ik tijdens de lunch nietsvermoedend door mijn Instagramfeed scroll en ik opeens oog in oog kom te staan met een vakantievierende vagina vind ik dat toch enigszins ongemakkelijk.

Ik heb het over de zogenaamde ‘hot dog legs’ foto’s. Deze bruin gebronsde godinnenbenen die op het strand liggen van ‘weet ik waar’ steken allereerst de draak met mijn eigen glow in the dark melkflessen, maar dat terzijde. Wat echt awkward is, is het volgende. Bij de ‘hot dog leg’ kiekjes waar ik het over heb, komt ook nog een groot deel van het bikinibroekje in beeld en daarbij de o zo populaire en gewilde bikini bridge. (Bikini bridge: de ruimte die ontstaat tussen heupbotten en het bikinibroekje) Hierdoor zit ik tijdens het eten van mijn quinoasalade dus pats boem in iemands tropische kruis te kijken.

En, ik weet niet goed wat ik met deze punaniplaatjes moet. Is het de bedoeling dat ik deze vakantievierende vagina’s een like geef? Dat voelt een beetje vreemd. Moet ik een compliment maken over de feestelijke looks van deze flamoes of moet ik de vagina op mijn scherm nog “een hele fijne reis” wensen? Ik weet het niet. Ik scroll maar weer door in de hoop deze ongemakkelijke ontmoeting te vergeten

www.instagram.com/jasmijnengering

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties