0

Schermafbeelding 2014-12-05 om 16.33.21Maak kennis met het Nederlandse equivalent van Carrie Bradshaw: Jasmijn Engering. Ze is redacteur bij I Love Fashion News, single and ready to mingle en omdat ze in haar leven net iets teveel slechte romantische komedies en reruns van Sex And The City heeft gezien dan mentaal goed is voor een mens, verwart ze de realiteit vaak met films. Elke week houdt zij jou op de hoogte van haar leven als ab fab fashion editor en awkward dating single life

“Ja, maar Jas. Zag je piemel?” “Nee, je zag geen piemel.” “Ja, maar Jas zag je ook niet een beetje piemel?” Nee, je zag geen piemel, ook niet een beetje piemel. Er was geen schaduw van piemel, er was geen puntje van piemel. Ik vraag me zelfs af of Mr. Grey überhaupt wel een piemel heeft.

Afgelopen woensdag was ik samen met 3600 andere vrouwen bij de Ladies Night van Fifty Shades of Grey. Deze dames waren al maanden lang geteased. Eerst door Charlie Hunnam, een goddelijke viking met een motor maar die mocht niet meer, vervolgens door eindeloos veel trailers en daarmee ook door de nieuwe Mr. Grey. Bij deze Christian hadden we zo onze twijfels: “Hoe kan deze softy met guitige glimlach nu zo’n emotieloze SM god zijn?” Toch waren we het er unaniem over eens: het is een lekker ventje.

Al deze dames hadden ook de boeken gelezen, of in ieder geval één uit de trilogie. Ze hadden net als ik het woord flogger gegoogled op plekken waar je dat beter niet kunt doen (in een overvolle trein bijvoorbeeld). Ze deelden voorafgaand feitjes aan elkaar. “Een vibrator moet je voor aanschaf altijd eerst even op je neus testen, dat komt qua gevoeligheid het meest overeen begrijp je?” En, ze hadden allemaal zin om de EINDELIJK die Red Room Of Pain te zien en dus ook die piemel.

Maar, beide waren nogal slap. Om de piemel van Mr. Grey werd door de camera kunstig heen gedraaid, want de acteur had in zijn contract laten vaststellen dat deze niet mocht debuteren op het witte doek. En die Red Room, tsja die zag er in eerste instantie veelbelovend uit. Er waren riemen, handboeien en touw, door Christian zelf gekocht bij Miss Steele, die toevallig bijklust in bij de lokale Praxis en alles weet van touw en tape. Er waren floggers in alle leersoorten en maten en een groot scala aan andere indrukwekkende martelwerktuigen waarvan de dames in de zaal het bij voorbaat al heet kregen.

“Ik kan je laten zien hoe fijn pijn kan zijn”, aldus een stoere Mr. Grey aan het begin van de film. Kun je je voorstellen hoe teleurgesteld ik was toen het SM-item waarmee deze seksgod in eerste instantie op de proppen kwam niets meer bleek te zijn dan een pauwenveer?

Mr. Grey will see you now stond er teasend bij de entree, helaas zagen wij niets meer dan een plukje schaamhaar en een laffe linker bil. Gelukkig zijn er nog twee delen in aantocht. Wordt vervolgd.

www.instagram.com/jasmijnengering

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties