0

Liesbeth Rasker blogLiesbeth is dol op mooie kleren en heeft een speciale liefde voor schoenen. Kleding-met-herinneringen-addict en bovenal een schrijfgek. Ze schreef onder andere voor ELLE en verblijdt ons elke zondag met een blog!

Oh jongens jongens wat heb ik me deze week weer een potje ontzettend zitten ergeren, en wel aan Blake Lively. Zoals ook hier op ILFN te lezen was heeft madame in een interview met de Franse Vogue een boekje open gedaan over het hoe en waarom van haar geweldig mooie lichaam. Tijdens de presentatie van L’Oréal – waar ze sinds kort het nieuwste gezicht van is – verscheen ze in een outfit uit de laatste collectie van Balmain, met gigantisch mooie lange benen en buhééldig figuur. Op de vraag van Vogue hoe ze toch aan dat fantastische lijf komt en wat voor gruwelijke fitnessregimes ze volgt, sprak ze de volgende woorden: “I do nothing! I’m lucky to have a very active lifestyle.” En, even later, “I can’t start my day off without a mug of hot chocolate or finishing off the day with a few squares of dark chocolate, it keeps me feeling happy.

Heidi Klum roeptoetert bij hoog en bij laag zo ontzéttend van McDonalds te houden…

Echt ik word toch wel zó moe van al die vervelende sterren die maar blijven roepen dat ze heus niets geen moeite doen om hun super slanke lijf te behouden. Cara Delevigne laat zich graag op onzedelijke tijdstippen fotograferen in fastfood-ketens, Heidi Klum roeptoetert bij hoog en bij laag zo ontzéttend van McDonalds te houden en Britney Spears kan zogenaamd niet zonder KFC (al kan ik dat laatste nog wel geloven). Wat moet een gewoon mens daar wel niet van denken? Liever hoor ik over Doutzen die ze zich helemaal de pletter traint, of Bette Franke die toegeeft ontzettend op te letten wat er in haar mond gaat, en Adriana Lima die foto’s van zichzelf instagramt waarop ze druipend van het zweet op de grond van de sportschool ligt uit te puffen.

Nee dan Blake. Die hoeft dus níets te doen qua sport en ontbijt en dineert met chocola want ze is zoooo active. Dit is dus on-zin en bovendien frustreert het me mateloos. Ik fiets me gek en eet me dood aan chocola, maar passen in Balmain sample size, ho maar. Je hoort het haar ook zeggen, in die zwoele beetje lispelende stem die we allemaal 5 seizoenen lang hebben gehoord in Gossip Girl, “eating chocolate makes me just very happy.” Oh en dan is ze dus ook nog eens getrouwd met Ryan Reynolds. NIET. EERLIJK.

Nou Ryan, mocht je een keer een kroket willen eten in Amsterdam met een groot glas bier toe, je weet me te vinden.

Afijn. Laat Blake maar lekker in haar eigen leugens gaarkoken. Ik geloof er namelijk helemaal geen zak van dat ze niet sport en niets doet aan haar dieet. Waarschijnlijk eet ze alleen maar sla en noten en moet die arme Ryan noodgedwongen meedoen met het hamsterdieet. Nou Ryan, mocht je een keer een kroket willen eten in Amsterdam met een groot glas bier toe, je weet me te vinden.

See you next week, L.

Volg Liesbeth ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties